services

Webhosting is een dienst die wij aanbieden om uw website op het internet te vertonen. Zonder hosting kunt u dus u website niet online plaatsen.

Webhosting bestaat er in een aantal verschillende vormen. Er zijn een aantal verschillende soorten services zoals Shared hosting, Virtual Private Server of Cloud Hosting.

Welke vorm voor u van toepassing is ligt aan de complexiteit van de website, en zal in overleg met ons kunnen worden gekozen.

Wat is responsive design? Responsive design zorgt ervoor dat uw website automatisch geschaald wordt op het formaat van uw apparaat.

Dus of u nu uw website op een laptop, Ipad of een Iphone bekijkt, de website zal zo geschaald worden dat de site altijd overzichtelijk en goed te lezen is.

Bij responsive design wordt de website zo gebouwd dat het verschillende bestanden heeft om de website altijd op de juiste wijze weer te gegeven. 

Custom & Template Webdesign omvat: Web Site Design : dit bevat het ontwerp en het bouwen van de website gebouwd op basis van HTML met CSS of een CMS zoals Drupal of Wordpress. 

CMS (content Management Systeem): dit geeft u als klant de mogelijkheid om aanpassingen te maken aan de website ( tekst of foto's) via het admin panel van de website, met het gemak van het bewerken zoals dat in een word document gebeurt. Met welk CMS u dit wilt doen moet aan het begin van het bouw process bepaald worden, dit kan naderhand niet meer veranderd worden.